Bilservice i Haninge

Bagdad Auto AB

Bilservice i Haninge

 

Vi erbjuder även bilservice i Haninge till de som är i behov av en professionell bilservice. När vi utför en av våra tjänster så ser vi alltid till att på bästa sätt kunna ta hand om din bil, så att du märker skillnad när du återfår den. Vi arbetar med de nyaste teknikerna som leder till att vi alltid kan utföra ett professionellt och kvalitativt arbete. Våra mekaniker är erfarna inom området och vet alltid hur de ska gå tillväga när de utför en tjänst så du kan alltid vara säker på att få ett korrekt och professionellt resultat.

För oss är det alltid av stort värde att veta vad du som kund tycker om oss och våra tjänster. Vi värdesätter alla våra kunder och ser alltid till att våra kunder blir nöjda med våra tjänster. Att kunna ha en rak och öppen kommunikation med våra kunder är något vi alltid eftersträvar.

 

Bilvård

Vi erbjuder även bilvård till alla bilar. Det kan vara vård av hela bilen eller det kan vara vård av däck. Vi arbetar alltid med mycket omtänksamhet och med mycket noggrannhet när vi utför ett arbete. Vi lämnar aldrig ett ofärdit resultat utan enbart ett 100% korrekt och utförligt utfört arbete.